Η pageUp.gr δημιούργησε τη γέφυρα "Capital BOS - E-SHOP Connector" η οποία εξυπηρετεί φυσικά καταστήματα ή μη, με σκοπό να ενημερώνονται αυτόματα τα ακριβή αποθέματα του καταστήματος ανά προϊόν και έτσι να αποφεύγεται η περίπτωση λάθους παραγγελίας μη υπάρχοντος προϊόντος ή συνδυασμού μεγέθους χρώματος.

Επιλέγοντας το Capital BOS της Unisoft ως εμπορικό τους πρόγραμμα και χρησιμοποιώντας τη γέφυρα της pageUp.gr, βελτιστοποιείτε ολόκληρη τη λειτουργία της επιχείρησής σας, αξιοποιώντας το πιο ευέλικτο και ισχυρό σύστημα λογισμικού που δημιουργήθηκε ποτέ και ωφελείστε:

capital bos screenshot
prestashop backend
 • εισαγωγη προϊόντων

  Αυτοματοποιείτε την εισαγωγή προϊόντων από το εμπορικό στο e-shop.

  Κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε πιθανά λάθη κατά την εισαγωγή δεδομένων. Αν αλλάξετε κάτι στο εμπορικό, όπως περιγραφή, στοιχεία, ενημερώνετε και το eshop σας.
 • παραγγελία μεσω eshop

  Ενημερώνετε σχεδόν real time το απόθεμα του e-shop

  Oι πελάτες να μπορούν να παραγγείλουν προϊόντα μόνο εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα. Έτσι αποφεύγεται και η δυσαρέσκεια των πελατών και η ταλαιπωρία επιλογής νέου προϊόντος.
 • αυτόματη παραγγελία

  Δημιουργία παραγγελιών στο Capital B.O.S. από το e-shop αυτόματα.

  Οι παραγγελίες που γίνονται από τους πελάτες σας στο eshop, εμφανίζονται αυτόματα στο εμπορικό σας πρόγραμμα. Απομένει μόνο ο μετασχηματισμός τους σε πώληση.
 • ενημέρωση τιμών

  Άμεση ενημέρωση σε περίπτωση αλλαγής τιμής ή κατηγορίας προϊόντων από το εμπορικό στο e-shop.

  Σε περίπτωση αλλαγής τιμής, ενημερώνοντας το εμπορικό σας πρόγραμμα, οι αλλαγές τιμών εμφανίζονται & σε στο διαδικτυακό σας κατάστημα.
 • χρώμα μεγεθος

  Υποστήριξη διαφορετικής ποσότητας αποθέματος ανά χρώμα μέγεθος κάθε προϊόντος.

  Η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή sites, υποστηρίζει μεγεθολόγιο και χρωματολόγιο εξυπηρετώντας την ύπαρξη διαφορετικού αποθέματος για κάθε συνδυασμό νούμερου - μεγέθους, χρώματος στην αποθήκη σας.

Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας κάποιο eshop, μπορούμε να το κατασκευάσουμε για εσάς. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα πρότυπα και frameworks προγραμματισμού.

Δείτε τον τιμοκατάλογο και τις προτάσεις μας σχετικά με τα eshops πατώντας εδώ.

Η σελίδα χρησιμοποιεί Cookies - GDPR για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης

μάθε περισσότερα

αποδοχή