Το Wocommerce είναι η πιο διαδεδομένη ίσως πλατφόρμα δημιουργίας eshop. Είναι πλούσια σε πρόσθετα για την εύκολη προσθήκη λειτουργιών και βασίζεται στο Wordpress.

Το Soft1 ERP αποτελεί μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης που απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της επιχείρησής σας.Υποστηρίζει μεθόδους, από την παραγωγή και την αλυσίδα εφοδιασμού έως τις πωλήσεις, σας βοηθάει να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Εξαιτίας της αυξημένης ανάγκης των περισσοτέρων επιχειρήσεων να εξοικονομήσουν χρόνο και κόπο, για την άμεση ενημέρωση της παραγγελίας μεταξύ του Εμπορικού προγράμματος SoftOne και eshop, κατασκευάσαμε γέφυρα η οποία :
 • Δημιουργεί τον πελάτη
 • Δημιουργεί την παραγγελία
 • Ενημερώνει τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής ανάλογα με την υπάρχουσα τιμολογιακή συμφωνία που έχει η επιχείρηση συνάψει.
prestashop screenshot
γεφυρα soft1 με prestashop
 • αυτόματη παραγγελία

  Δημιουργία παραγγελιών στο Soft1 από το e-shop αυτόματα.

  Οι παραγγελίες που γίνονται από τους πελάτες σας στο eshop, εμφανίζονται αυτόματα στο εμπορικό σας πρόγραμμα. Απομένει μόνο ο μετασχηματισμός τους σε πώληση.
 • χρώμα μεγεθος

  Δημιουργήστε αυτόματα του Πελάτες σας στο εμπορικό σας πρόγραμμα.

  Σε περίπτωση που ο πελάτης σας αλλάξει διεύθυνση ή επωνυμία, ενημερώνεται η εφαρμογή σας.
 • real time ενημέρωση

  Υποστηρίζεται διαφορετική διεύθυνση αποστολής και διεύθυνση τιμολόγησης καθώς και δημιουργούνται τα έξοδα αντικαταβολής και μεταφορικών.

Είμαστε σε θέση να διαφοροποιήσουμε τον κώδικά μας, κατόπιν συμφωνίας, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μία γέφυρα εμπορικού και eshop στα μέτρα σας.

Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας κάποιο eshop, μπορούμε να το κατασκευάσουμε για εσάς. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα πρότυπα και frameworks προγραμματισμού.

Η σελίδα χρησιμοποιεί Cookies - GDPR για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης

μάθε περισσότερα

αποδοχή