κατασκευή eshop - ηλεκρονικό κατάστημα
Αποκτήστε ένα οικονομικό αλλά παράλληλα ποιοτικό e-shop. Κατασκευάστε την πανελλήνια αλλά και την παγκόσμια βιτρίνα της επιχείρησής σας!!.
Παρέχουμε κατόπιν συμφωνίας:
 • Πληρωμές με πιστωτικές κάρτες
  Αγορές με πιστωτικές κάρτες, αντικαταβολή ή στο κατάστημα. Οι πελάτες σας μπορούν να πληρώνουν με πιστωτική - χρεωστική κάρτα και τα χρήματα αυτόματα μεταφέρονται στον εταιρικό σας λογαριασμό.
 • site φιλικό προς τα κινητά τηλέφωνα
  Φιλικό προς τα κινητά e-shop. O επισκέπτης είτε από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, είτε από το κινητό του τηλέφωνο (smart phone), είναι σε θέση να αγοράσει από το κατάστημά σας και να χρησιμοποιήσει όλες του τις λειτουργίες.
 • πολυγλωσσικό eshop
  Πολυγλωσσικό Site. Τα sites μας είναι πολυγλωσσικά και δύναται η κατασκευή και σε άλλες γλώσσες παράλληλα με την Ελληνική.
 • εισαγωγή δεδομένων καταστήματος
  Εισαγωγή Δεδομένων Καταστήματος. Μπορούμε, κατόπιν συμφωνίας να εισάγουμε τα προϊόντα σας από καταλόγους excel των προμηθευτών, άλλα e-shops, βάσεις δεδομένων και xml αρχεία.
 • skroutz glami bestprice
  Καταχώριση σε skroutz, glami, bestprice. Δυνατότητα, αποστολής των προϊόντων σας στις δημοφιλής μηχανές προώθησης, ώστε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη επισκεψιμότητα.

Η σελίδα χρησιμοποιεί Cookies - GDPR για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης

μάθε περισσότερα

αποδοχή